Welkom bij Exclusive Signals

Welkom bij Exclusive Signals

Hartelijk welkom bij Exclusive Signals. Mijn naam is Henry van Ginkel en sinds 1987 handel ik op de beurs. In eerste instantie alleen in aandelen en later ook in derivaten.
De laatste jaren ook als Adviseur/Beheerder. Sinds mei 2014 ben ik ook mede eigenaar van het beleggingsfonds Alpha Based Capital. Zie ook: www.alphabasedcapital.com. Aldaar o.a. verantwoordelijk voor de beleggingsstrategieën.Let op: met deze future handelt u met een hefboom van 50!

Technische Analyse

Vanaf mijn eerste 'contact' met de beurs heeft Technische Analyse de basis van mijn beslissingen gevormd. In de jaren dat het Algoritme Trading opkwam ben ik mijn eigen systemen gaan schrijven en testen.

Ik handel de laatste jaren alleen nog maar op basis van zelf ontwikkelde systemen welke gebaseerd zijn op Kwantitatieve Analyse. Alle handelssystemen zijn uitvoerig getest zo ook het Algoritme van Exclusive Signals. Dit future systeem handel ik 'live' vanaf 1 september 2012.
Vanaf die datum staat de teller inmiddels op een winst van € 51.787,83 Gerekend met een geadviseerd startkapitaal van € 30.000,- (van 1 juli 2017 t.m. 31-3-2018 was het startkpitaal tijdelijk €40K i.v.m. aangepaste Margin Requirements) is dit een winst van 185,3 %

Wanneer u ook geïnteresseerd bent om gebruik te maken van de signalen op basis waarvan ik zelf handel, dan kunt u kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  1. Autotraden
  2. SMS- en E-mail abonnement

1. Autotraden

Autotraden is een dienst waarbij op de effectenrekening van de klant automatisch transacties worden uitgevoerd. Dit kan via de Systems2Follow of Iris.

Het is met name geschikt voor grotere beleggers en voor beleggers die liever willen dat de transacties automatisch voor hen worden uitgevoerd. De automatische uitvoering kan door de klant op ieder moment ongedaan worden gemaakt. De E-mini future is één van de meest verhandelde en daardoor meest liquide futures ter wereld. Tevens is deze markt 23 uur/dag open voor handel. Het geadviseerd minimum startkapitaal per participatie bedraagt €30.000,- Let op: met deze future handelt u een hefboom van 50!

CFD's

Sinds november 2013 is het ook mogelijk om dezelfde signalen te handelen met CFD's. Tot op heden wordt dit door zowel Systems2Follow als Iris aangeboden. De hefboom van de CFD's is 1/3 van een e-mini future. Hierdoor is er maar een minimum startkapitaal vereist van €10.000,- De performance kan enigzins afwijken van het rendement van de futures in verband met andere openingstijden. De CFD worden alleen verhandeld tussen 9:00 en 22:00 uur. Let op: met de CFD variant handelt u met een hefboom van 17!

2. SMS- en E-mail abonnement

Dit is een dienst die via SMS en E-mail de signalen voor de aan- en verkoop van E-mini futures op de S&P 500 Index doorgeeft. Dit zijn dezelfde signalen als bij het Autotraden. Het enige verschil is dat u bij dit abonnement zelf de signalen - en daarmee de orders - beheerd. U legt alle orders op uw eigen account zelf in. U kunt rond sluitingstijd van de Amerikaanse beurzen een SMS- en een E-mail ontvangen wanneer de Algoritmen een signaal genereren. Normaal gesproken is dat rond 22:00 uur Nederlandse tijd.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op. U kunt mij bereiken onder E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.